https://radiaudio.com

Правила на Форума

1. Правила на Форума

1.1 Постовете трябва да са в съответният форум. Потребителите трябва да прочетат описанието на форума преди да постват.

1.2 Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

1.3 Потребителите не би трябвало да се държат като модератори в сянка. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите юзъри се дразнят от въпросните модератори в сянка.

1.4 Потребителите не трябва да забравят, че форума е достъпен за разнообразна възрастова аудитория (малолетни). Позволено е да се пускат линкове към такива материали, с изключение на детска порнография.

1.5 Спама няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Това включва и предлагането на хостинг (платен и безплатен), платен превод на филми и т.н., инсталации/услуги срещу заплащане и др. Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а тяхните постове ще бъдат изтривани.

1.6 Потребителите не трябва да пускат линкове/теми ако са открили информация за детско порно, а трябва да уведомят KEMO©GBG.BG Този адрес не трябва да се използва за общи въпроси. Ако изпратите писмо на този адрес с общ въпрос не очаквайте отговор.

1.7 Забранено е писането с латински букви(шльокавица) както и заместването на буквите Ч, Ш, Щ и др. с цифрени означения като 4 и 6 или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Тези, които нямат кирилица, да си намерят.

БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ТУК Е ЗАКОН !
НЕ ПРОБВАЙТЕ НЕРВИТЕ МИ !
ЗА ПИСАНЕ НА ШЛЬОКАВИЦА - ДИРЕКТЕН БАН ПО IP:
ТОВА Е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !

1.8. Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости в материалите в тях (видео, текст), както и теми, искащи подобни материали.

1.9. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.

1.10. Изрично се забранява пускането на теми от рода на Лека нощ , Добро утро Ради и т.н.

2. Подписи

2.1 Подписите могат да съдържат до 5 реда (има ограничение от 255 символа) текст (малък или нормален шрифт) и/или една картинка. Размера на текста трябва да е между 9 и 12 (малък и нормален). Големината на картинката не трябва да е по-голяма от 60 Кб. Помислете за хората, които са с по-бавна Интернет връзка, или си плащат Интернета на трафик.

2.2 Текста в подписа трябва да отговаря на същите условия както и този в самите постове (без emoticons, заплахи, обиди и др.)

2.3 Линкове са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници могат да бъдат махани.

3. Аватари

3.1 Потребителите могат да използват аватари не по-големи от 150 pixels квадрат. Не се допуска използването на аватар който вече принадлежи на друг потребител.
3.2 За аватарите важат същите условия както при постовете и подписите.

4. Политика

4.1 Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 3 пъти.
Ако се наложи 4-то предупреждение то ще последва и бан. (Три корнера = дузпа )

4.2 Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо (директна дузпа ).


[ Редактирано чт мар 03 2011, 02:47 ]
Мъдрата жена ще каже нещо хубаво на мъжа, опитната - ще му го направи!!!

Най-добра резолюция 1920x1080 Създаден 02.03.2011г.

Web Master www.kemo.tv

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Сървър памет: 3,256kb